Despre noi

Clubul nostru sportiv va asteapta cu activitati diverse, potrivite pentru toti membrii familiei.

Sala de aerobic, destinata exclusiv doamnelor si domnisoarelor, va asteapta cu diverse ore de aerobic, si antrenoare pline de energie si entuziasm, gata sa va ajute sa uitati de stresul zilnic si sa ajungeti la forma si conditia fizica dorita. Instructorii nostri va vor conduce catre ceea ce va doriti. Ori ca sunteti in cautarea unui corp modelat corect ori ca este pentru nevoia de a va pune in forma suntem aici ca sa va ajutam .

Clasele pentru sala de aerobic sunt Step, Zumba, Fitball, Aerobic, Tonifiere, Pilates, ACF, Pilates, diversitatea oferita va permite sa va antrenati oricare ar fi varsta sau preferintele.

Pentru iubitorii artelor martiale, barbati si femei, adulti si copii, va punem la dispozitie 2 sali, pentru sporturi de contact lupta in picioare Kickbox, MMA,Box, respectiv lupta la sol in care veti fi introdusi in Jiu-Jitsu si grappling, dotate si amenajate corespunzator, in care puteti imbina utilul cu placutul.

Sala de tenis de masa va asteapta cu o atmosfera destinsa si prietenoasa.

Antrenori calificati o sa va ajute sa invatati tehnica fiecarei activitati specifice, dar si sa dobanditi o conditie fizica de invidiat.

Puteti astfel sa va destindeti intr-un mod placut si in acelasi timp active, sa va relaxati si sa faceti miscare in acelasi timp.

Indiferent de activitatea aleasa, va garantam cele mai accesibile preturi si o atmosfera destinsa, plina de energie.

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes