Despre noi

Pentru lupta in picioare veti fi condusi spre formarea tehnicilor in cursurile de kickboxing.

Pentru lupta la sol veti fi introdusi in Jiu-Jitsu si grappling.

Impreuna ele vor forma baza cunostintelor dvs. de MMA a caror particularitati se vor aseza cu grija pe cunostintele de baza in clasele dedicate de MMA.

Pentru protectia personala va veti regasii in cursurile de autoaparare.

Pentru insusirea informatiilor privitor la folosirea armelor in artele martiale si la uzul acestora din cele mai vechi timpuri de la armele antice trecand prin medievale pana la cele moderne.

Instructorii nostri va stau la dispozitie pentru o vizita in istoria antica medievala, sau doar pentru a va insusii abilitati de tras cu arcul manuirea sabiilor si a pistoalelor cu aer comprimat similare celor reale.

Salile sunt dotate cu echipamente si amenajate corespunzator, pentru ca dumneavoastra sa va regasiti asteptarile privitor la ceea ce cautati ca evolutie personala.

Pentru ceilalti membrii ai familiei Clubul va ma ofera :

Sala de aerobic, destinata exclusiv doamnelor si domnisoarelor, va asteapta cu diverse ore de aerobic, si antrenoare pline de energie si entuziasm, gata sa va ajute sa uitati de stresul zilnic si sa ajungeti la forma si conditia fizica dorita.

Sala de tenis de masa va asteapta cu o atmosfera destinsa si prietenoasa.

Oricare ar fi alegerea dvs. antrenori calificati o sa va ajute sa invatati tehnica fiecarei activitati specifice, cat si sa dobanditi o conditie fizica de invidiat.

Puteti astfel sa va destindeti intr-un mod placut si in acelasi timp active, sa va relaxati si sa faceti miscare in acelasi timp.

Indiferent de activitatea aleasa, va garantam cele mai accesibile preturi si o atmosfera destinsa, plina de energie.